Acesta este cel mai bun telefon mobil din Indonezia în 2020. Telefonul mobil inclus?

Kawan GNFI, 2020 a trecut lăsând un articol pentru sectorul industrial și economia persoanelor afectate de pandemie Covid-19. Chiar și așa, producătorii de telefoane mobile încă par să aibă încredere în cea mai mare cotă de piață din Asia, în Indonezia.

Când vine vorba de vânzări de telefoane mobile, desigur, Indonezia concurează cu China și India. Două țări care sunt cea mai mare cotă de piață de pe continentul asiatic. Chiar și așa, de fapt, telefoanele mobile care intră în Indonezia, de asemenea, vin aproape similar cu seria vândute în cele două țări.

Cele mai bune telefoane pe categorii
Ei bine, la sfârșitul anului 2020, vânzările și realizările aplicate ale tehnologiei telefoanelor mobile continuă să crească. Dupa ce a observat si analizat unele dintre telefoanele care sunt prezente oficial in Indonezia in 2020, autorul a facut in sfarsit o mica nota despre cele mai bune telefoane din diverse categorii.

Desigur, această evaluare nu este o evaluare absolută, ci mai degrabă din punctul de vedere al autorului. Si o alta nota, aceste cele mai bune telefoane sunt telefoanele care sunt vandute oficial in Indonezia, care este echipata cu o garantie si inregistrata imeinya.

Și iată rezultatul.

1. Cel mai bun telefon buget
Telefoanele de buget sunt telefoane mobile cu categorii de preturi accesibile in intervalul de pret Rp1-3 milioane, dar dotate cu functii care nu sunt inferioare telefoanelor din clasa de mijloc. În această categorie, cei mai buni autori cred că sunt:

Apoi, există Realme 7 Pro, care este preț de la Rp4.9 milioane cu avantajele ecranului Super Amoled. În plus, acest telefon este acceptat de încărcarea rapidă cu un încărcător de 65 w care poate încărca o capacitate a bateriei de 4.500 mAh în doar 30 de minute.

3. Cel mai bun telefon flagship-killer
Flagship-ul este un telefon din zona mid-range, dar este echipat cu functii precum un telefon flagship. În Indonezia, telefoanele mobile din această categorie sunt, în general, în intervalul de preț de Rp5-8 milioane. Și care în ultimul an a avut ”poked” telefoanele emblematice în circulație sunt:

nu, cu banderol Rp6 milioane, POCO F2 Pro este echipat cu un chipset nou, si anume Snapdragon 865 (7nm+) care produce un scor de referință de 538.221. Scorul real de telefoane mobile este în valoare de zeci de milioane de rupiah.

4. Cele mai bune telefoane premium mid-range
Nu există multe telefoane premium mid-range în Indonezia în ultimul an. Această categorie de telefon mobil este în intervalul de Rp5-10 milioane. Și, dacă există 2 telefoane capabile să ofere performanță capabilă în această clasă de mijloc premium. Acestea sunt:

 

0 Replies to “Acesta este cel mai bun telefon mobil din Indonezia în 2020. Telefonul mobil inclus?”