Asta-i tot! Top 10 campusuri din Indonezia QS World University 2021

Clasificarea sau gruparea universităților a fost întotdeauna un lucru interesant pentru a vorbi despre. Nu câțiva viitori studenți care fac clasamentul campusului ca o referință înainte de a intra în lumea de colegiu.

QS World University Rankings campus agenție de rating a lansat recent rezultatele unui clasament la nivel mondial a instituțiilor de învățământ pe baza subiectelor lor de învățare.

Datele afișate se pot baza pe clasamente în funcție de subiect la nivel global, precum și de țară.

Sondajul, realizat de QS World University Rankings, acoperă 48 de domenii științifice din 5 domenii diferite.

Cu toate acestea, nu toate domeniile științifice sunt deschise și transformate în specializări în universitățile indoneziene. Dacă ceva, calitatea încă mai trebuie să fie îmbunătățită pentru a fi eligibile pentru evaluare de la QS World University Rankings.

În acest sondaj, QS World University Rankings a implicat mii de universități publice și private din întreaga lume.

Există 4 indicatori de evaluare utilizate pentru a cunoaște calitatea fiecărui program sau colegiu. Indicatorii sunt:

Reputaţia
Citare a indexului H
Sitasi pe activitatea academică
Reputația academică.
Datele au fost preluate din două surse credibile, QS Global Survey și date de la Elsevier Scopus. Cu toate acestea, fiecare indicator are o pondere de evaluare diferită.

Kawan GNFI, Curios despre cel mai bun campus din Indonezia 2021 QS WUR versiune? Uite lista.

Gadjah Mada University (UGM) cu succes clasat pe primul loc în QS Wolrd Rankings ca cel mai bun campus din Indonezia. Nu numai ca cel mai bun PTN, UGM a fost, de asemenea, numit ca cel mai bun campus din Indonezia și cel mai bun în regiunea specială yogyakarta 2021.

Campusul care este locul pentru a studia președintele Republicii Indonezia, Jokowi Widodo, este cea mai prestigioasă universitate publică din țară. Împreună cu UI și ITB, UGM a fost întotdeauna în fruntea clustering-ului universităților din Indonezia.

Înființată în 1949, UGM este unul dintre cele mai vechi campusuri din Indonezia, cu o lungă istorie în dezvoltarea științei și tehnologiei în Indonezia.

Până în prezent, UGM are mai multe facultăți ale căror cursuri au fost acreditate A de BAN-PT.

Al doilea post a fost ocupat de Universitatea din Indonezia (UI). Campusul situat în Depok, Java de Vest a fost fondat în 1851 de către guvernul colonial olandez. În afară de a fi unul dintre cele mai bune campusuri, UI este, de asemenea, cel mai vechi campus din Indonezia.

În 1947, UI a fost numit Universiteit van Indonsië și a avut sediul în Jakarta. Universitatea are un profesor pe nume Djokosoetono care predă la Universiteir Van Indonisie în Yogyakarta.

Pentru că la acea vreme capitala țării era Yogyakarta, astfel încât campusul a fost mutat temporar în Yogyakarta. Abia în 1949 s-a întors la Jakarta.

Universitas Indonesia (UI) și-a început oficial activitatea pe 2 februarie 1950 cu primul său președinte Ir. R.M. Pandji Soerachman Tjokroadisoerio.

În 2020, UI a fost clasat pe locul 2 ca cel mai bun campus din Indonezia de către Ministerul Educației și Culturii (Kemendikbud) din Republica Indonezia. În mod similar, în 2021, UI s-a clasat din nou pe locul 2 în clasamentul mondial QS.

 

0 Replies to “Asta-i tot! Top 10 campusuri din Indonezia QS World University 2021”