Cel mai puternic laptop Apple în cele din urmă vândute oficial în Indonezia

Kawan GNFI, după ce a fost introdus în noiembrie 2020 în SUA, laptop-uri realizate de Apple MacBook Air și MacBook Pro alimentate de chipset-ul Apple M1, vândute în cele din urmă oficial în Indonezia. Ambele laptop-uri sunt vândute de către unul dintre distribuitorii oficiali ai Apple în țară, iBox Indonezia.

Menukil iBox.co.id, MacBook Air M1 vândute în Indonezia vine în aur, argint, și variante gri. Între timp, există două variante de chipset Apple M1 pentru a alege de la, și anume cu un GPU șapte-core (7-core) sau opt nuclee (8-core). Problema capacității de stocare SSD disponibile este, de asemenea, împărțită în două, și anume 256 GB și 512 GB.

În ceea ce privește MacBook Pro M1 varianta este, de asemenea, vândute în două variante de stocare similare cu MacBook Air M1. Cu toate acestea, există doar două culori pentru a alege de la: argint și gri. În plus, există un singur tip de chipset Apple M1 pentru MacBook Pro, și anume un GPU cu 8 nuclee.

Dar, în general, atât laptop-uri compacte și compacte sunt echipate cu 8 GB de memorie de sistem (RAM), care este considerat suficient pentru a sprijini performanța de lucru.

Specificațiile problemei
Specificațiile MacBook Air M1 și MacBook Pro M1 au aproape același design ca generația anterioară, și anume ambele tipuri de laptopuri sunt echipate cu un ecran de 13,3 inchi cu rezoluție a panoului Retina Display de 2.560×1.600 pixeli.

Ambele acceptă, de asemenea, conectivitate WiFi și două porturi Thunderbolt cu USB-4. Există, de asemenea, Bluetooth 5.0, Touch ID, precum și o mufă audio de 3,5 mm, precum și un microfon și webcam cu o calitate îmbunătățită.

Diferența dintre aceste două laptop-uri este văzut în măruntaiele de laptop. De exemplu, pentru a suporta performanțe mai capabile, MacBook Pro M1 este echipat cu un ventilator de răcire care nu se află în varianta MacBook Air M1.

Cu toate acestea, impactul, în absența unui ventilator de răcire, a făcut Ca MacBook Air M1 silențios și ușor mai ușor (1,29 kg) decât MacBook Pro M1 (1,4 kg).

Pentru durata de viață a bateriei, MacBook Air M1 este susținut a fi de 18 ore pentru redarea clipurilor video, în timp ce MacBook Pro M1 este numit puternic pentru până la 20 de ore pentru aceeași activitate.

Cele mai puternice laptopuri Apple
Deci, de ce este varianta de laptop Apple cu chipset M1 este mai puternic? Mai ales dacă nu este de la rezultatele testelor de repere de performanță laptop. Capacitatea de cipset anyar făcute de o companie din Cupertino, SUA, a fost dezvăluit prin rezultatele testelor de referință prin intermediul site-ului Geekbench 5, pentru MacBook Air M1 și MacBook Pro M1.

Pe baza paginii, Macbook Air M1 a reușit să obțină o performanță unică de 1.741 de puncte, iar multi-core a ajuns la 7.633 de puncte. Acest număr este de fapt mai mare decât Macbook Pro de 16 inchi (producția din 2019) alimentat de un procesor Intel Core i9-9980HK care are un scor de performanță single-core de 1.043 de puncte și un multi-core de 6.863 de puncte.

Scorul obtinut de Macbook Air poate fi destul de bun, avand in vedere ca acest laptop nu este echipat cu un ventilator de racire. Între timp, MacBook Pro a obținut un scor de performanță unic și multi-core ușor mai mare, de 1.748 de puncte și 7.662 de puncte.

 

0 Replies to “Cel mai puternic laptop Apple în cele din urmă vândute oficial în Indonezia”