de a adapta Wardah Cosmetics la era industrială 4.0

În plus față de efectuarea cu farmecul arhipelagului frumos și fermecător, Indonezia are, de asemenea, o varietate de culturi și personas individuale, care nu sunt mai puțin frumoase. Mulți spun, pielea și farmecul fizic al oamenilor indoneziene sunt destul de exotice.

Una dintre industriile care vizează industria indoneziană de îngrijire a pielii este Wardah Cosmetics, o companie în cadrul PT Paragon Tehnologie și Inovare (PTI).

PTI a fost stabilit din 1985, cu numele anterior este PT Pusaka Tradisi Ibu cu brandul lor pionier, Putri cu sloganul „Salon’s Best Choice”.

În 1995, compania a introdus produsele cosmetice wardah cosmetice. În 1999, PTI mash numit PT Pusaka Tradisi Ibu a obținut halal de certificare pentru procesul în fabrica sa de la MPPOM MUI, cu marca cosmetice Wardah ca un pionier de produse cosmetice halal în Indonezia.

În mijlocul dezvoltării afacerilor care intră în epoca Industriei 4.0, PTI planifică dezvoltarea industriei sale prin utilizarea celor mai recente tehnologii, ar fi inteligența artificială (AI), internetul obiectelor (IoT) și Big Data, pentru a eficient procesa procesele de afaceri și a îmbunătăți competitivitatea.

Pentru a fi cunoscut, PTI în sine este o companie de fabricație în domeniul produselor cosmetice, care a dat naștere la diferite branduri, ar fi Wardah, Make Over, Emina, IX, Putri, și Kahf.

Dwiwahyu Haryo Suryo, EVP & Chief Supply Chain Officer la PTI, a declarat în noiembrie 2020 că PTI consideră că este important să se adopte cea mai recentă tehnologie din epoca Industry 4.0 pentru a analiza complexitatea și provocările operaționale cu care se confruntă compania.

Un alt lucru care nu este mai puțin complex este în Omni-Channel Distributions (TOC) zona. Acest lucru este declanșat de proliferarea de magazine online și proliferarea eCommerce, care este în prezent alegerea multor oameni pentru a cumpăra produse, în plus față de prin intermediul magazinelor de vânzare cu amănuntul, desigur.

Răspunzând acestor complexități, pti ascuți procesele de afaceri în Sales & Operation Planning.

Dwi a menționat că obiectivul principal pe care compania dorește să-l realizeze este alinierea anticipației cererii, astfel încât PTI să poată avea o orchestrație impecabilă cu furnizorii, fabricile, logistica și distribuția. Astfel, planificarea gestionării numerarului poate avea loc în conformitate cu planificarea companiei.

Această complexitate în sine este, de asemenea, răspuns prin implicarea îmbunătățirii funcționale a costurilor și, de asemenea, angajamentul funcțional al costurilor a cărui cheie trebuie să fie cât mai simplă posibil, deoarece implică intervenția proceselor digitale ale IA și IoT.

Spre 2022, planificarea PTI va include managementul big data, operațiunile de învățare – AI încorporate, automatizarea & robotica după caz.

Pentru a netezi cursul planificării, PTI aplică conceptul de 3P+D (Design sistem de producție, Design de produs, Oameni și Date).

Wardah în fața pandemiei Covid-19
Deci, este PTI în a face cu pandemia Covid-19 care a lovit toate sectoarele industriale și economice?

Într-o discuție webinar în aprilie 2020, PTI CEO Nurhayati Subakat a declarat că efectele pandemiei Covid-19 legate de durabilitatea companiei sunt mult mai impactoare decât dezastrele naturale.

Nur-salut ei familiar-a arătat că politicile companiei sale în care se ocupă cu epidemia Covid-19 sunt după urmează:

În primul rând, prioritiza sănătatea și siguranța paragoniană (o denumire pentru părțile interesate corporative).

În al doilea rând, se concentreze pe activități care sprijină vânzările și de a genera numerar.

În al treilea rând, apăsați costul cât mai scăzut posibil.

În al patrulea rând, devia vânzările de produse prin intermediul serviciilor de piață online.

În al cincilea rând, rugați-vă întotdeauna și rugați-vă și uniți-vă și sprijiniți-vă unul pe celălalt.

”Vă rog să vă rugați să salvăm compania cu 12 mii de angajați. Spiritul este, nu vrem nici o disponibilizări în această companie, dar, da, o despartire, desigur, trebuie să fie acolo. Ne urcăm pe o navă credem că această navă nu s-a scufundat”, spera el.

 

0 Replies to “de a adapta Wardah Cosmetics la era industrială 4.0”