Iată lista completă a mașinilor care pot ușura PPnBM 0%

În curând, prețul de mașini noi de o serie de tipuri va scădea în curând. Există cel puțin 21 de mașini noi care vor scădea în preț începând din martie 2021, deoarece există un stimulent pentru taxa pe vânzări pentru bunurile de lux (PPnBM) ale autovehiculelor de 0%. Până în prezent, rata PPnBM de masini noi începe de la 10% sau mai mult.

Ministerul Industriei propune relaxarea PPNBM pentru autovehicule deoarece industria auto este unul dintre sectoarele de producție afectate de pandemia COVID-19. Industria de sprijin auto, a continuat Airlangga, a contribuit cu peste 1,5 milioane de locuri de muncă și o contribuție a PIB-ului de Rp700 trilioane.

Se speră că, prin stimulentele oferite autovehiculelor, consumul persoanelor cu venituri medii superioare va crește, va crește utilizarea industriei auto și va stimula creșterea economică în primul trimestru al acestui an.

Un total de 21 de tipuri de autoturisme sunt incluse în listă. Lista celor 21 de autoturisme care au primit scutirea de 0% PPnBM începând cu luna martie este cuprinsă în Decretul ministrului industriei nr.

Prima fază va primi un stimulent PPnBM de 100% din tarif, sau PPnBM 0%. Apoi, urmată de ppnBM stimulent de 50% din tariful care va fi dat în a doua fază. În a treia fază, guvernul oferă stimulente PPnBM de 25% din tarif. Evaluarea valorii acestui stimulent se va face la fiecare 3 luni.

Realizarea pentru relaxarea masinii PPnBM a fost anuntata de ministrul coordonator al afacerilor economice Airlangga Hartarto pe 11 februarie. „Cu scenariul de relaxare al PPnBM realizat treptat, se calculează că poate exista o creștere a producției care va ajunge la 81.752 de unități”, a declarat Airlangga Hartarto într-o declarație scrisă în Jakarta, cu ceva timp în urmă, citată de Antara.

0 Replies to “Iată lista completă a mașinilor care pot ușura PPnBM 0%”