Combinație de cafea și mango piele, crearea de copii națiunii care înregistrează realizări

Arabica cafea este bine cunoscut printre cunoscătorii de cafea. Cu un gust ușor acru, acest tip de cafea este, de asemenea, un favorit al cunoscătorilor de cafea din lume. Cu toate acestea, ce se întâmplă dacă cafeaua este amestecat cu podang mango? Acest lucru a fost realizat de către Brawijaya Universitatea student Faiz Arsyad de la Facultatea de Agricultură. Combinația de cafea Arabica de pe pantele arjuno cu extract de piele de mango Podang produce cafea delicioasă cu aromă și aromă de mango.

Faiz Arsyad descoperă o combinație magică numită MASCO. Mango Peels Cafea, Inovare a băuturilor sănătoase arabica cafea bazat pe zero deșeuri sistem (MASCO) este o combinație de Mango Podang kediri extract de piele cu cafea Arabica, cu principiul de zero deșeuri sau fără deșeuri.

Potrivit Faiz Arsyad, mango podang este un mango tipic de Kediri. Producția ridicată și consumul de mango produce deșeuri sub formă de piele care nu este utilizat. Prin urmare, Faiz foloseste aceasta piele de mango ca o băutură.

Rezultatele au arătat că podang mango piele în sine conține mai mulți compuși activi, ar fi Polifenoli, Alpha Hydorxil Acid (AHA), Amihyanins, Flavonoide și vitaminele C și E. Cu durata procesului în mai puțin de 1 zi, pielea de mango este prelucrată în pulbere.

„Consumul de cafea a devenit o nouă tendință în comunitate, împreună cu proliferarea cafenelelor în diferite regiuni. Cu MASCO, se poate maximiza potențialul de cafea, precum și veniturile agricultorilor mango, reducând în același timp deșeurile sale de piele. Această cafea este vândută sub formă de pulbere. Pur și simplu preparată cu apă caldă, această cafea este gata pentru a fi consumată în orice moment”, a declarat Faiz Arsyad.

Pe de altă parte, tudruk cafea în Indonezia conține o mulțime de cofeina. Efectele consumului excesiv de cofeina poate avea un impact asupra dependenta, îngroșarea sângelui, ducând la atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale. Prin INTERMEDIUL MASCO, acesta servește cafea alternativă măcinată, care poate fi savurată cu diverse beneficii pentru sănătate.

MASCO a încheiat, de asemenea, un parteneriat cu MSME prelucrate de mango Podang și mai multe cafenele. O pungă de cafea mango cântărind 100gr este la prețuri de la Rp20,000. Combinația dintre aceste două ingrediente produce cafea mai puțin amar-aromate și poate reduce riscul de diabet zaharat, cancer, colesterol, și boli coronariene.

 

0 Replies to “Combinație de cafea și mango piele, crearea de copii națiunii care înregistrează realizări”