Orașe în plină expansiune: 10 Cele mai dezvoltate regencies / orașe din Indonezia 2020

Recent, Lokadata a efectuat cercetări asupra Înăimțării Cites: Cea mai dezvoltată regiune din Indonezia. Rating-ul Orașelor în plină expansiune se referă la regiunile cu rate stabile de creștere economică, cu condițiile financiare ale oamenilor „obezi”, și care nu suportă sarcini sociale grele.

Această cercetare își propune să formuleze cele mai potențiale districte / orașe din Indonezia pentru a dezvolta și dezvolta.

În cadrul cercetării sale, Lokadata a colectat date din 514 orașe din Indonezia prin intermediul a 10 variabile economice, sociale și financiare, în intervalul 2017-2019, până la locul 10 orașe în plină expansiune 2020.

În ceea ce privește indicatorii, Lokadata plasează trei subindecate, inclusiv:

Indicele de activitate economică cântărește 40% din produsul intern brut regional pe cap de locuitor și din creșterea economică.
Indicele financiar, are o pondere de 30% constând din fonduri restante ale terților pe cap de locuitor, fonduri restante terțe părți pe cap de locuitor, creșterea fondurilor pe cap de locuitor din sectorul bancar și creșterea creditului pe bancă.
Indicele social, are aceeași pondere ca și indicele financiar (30%) șomajului, ratele sărăciei și ratele de dependență.
Jakarta Centrală este cea mai dezvoltată regiune din Indonezia. Sediul palatului prezidențial indonezian a primit un scor în plină expansiune al orașelor de 73,0, cel mai mare dintre alte regiuni. Central Jakarta este, de asemenea, sediul unor companii de mari dimensiuni. Deci, este foarte influent asupra indicatorilor indicilor economici și financiari.

2. Jakarta de Sud (61.16)

Locul al doilea a fost ocupat de South Jakarta cu un scor de BCI 61.16. Nu este surprinzător având în vedere că regiunea este un centru economic și financiar național. Jaksel a obținut un scor de indice economic de 71,0, ceea ce indică rata PIB-ului pe cap de locuitor, iar creșterea economică este destul de mare.

3. Regency Badung (58.4)

Surprinzător, Regența Badung este cocoțată pe locul al treilea, unul dintre principalii factori este rata scăzută a sărăciei. Regiunea, care are destinații de clasă mondială, a înregistrat o rată a sărăciei de 1,8%, cu mult sub rata sărăciei la nivel național de 9,22% (2019).

4. Tangerang City (56.0)

Locul patru a fost urmat de South Tangerang City cu un scor BCI de 56,0, cu un scor de 63,0 pentru indicele economic, 33,4 pentru indicele financiar și 69,4 pentru indicele social.

5. Orașul Denpasar (55.2)

Denpasar a reușit să intre pe locul cinci cu un scor BCI de 55,2. La fel și problema lui Badung Regency. Denpasar a înregistrat, de asemenea, rate scăzute ale sărăciei și are destinații de clasă mondială care pot stimula economia.

 

0 Replies to “Orașe în plină expansiune: 10 Cele mai dezvoltate regencies / orașe din Indonezia 2020”