Poliția spune că nu mai sunt amenzi pentru viteză pe autostradă.

Kawan GNFI, candidatul pentru șefia Poliției Naționale a Republicii Indonezia (Kapolri) Comisarul General Listyo Sigit Prabowo speră că poliția rutieră (Polantas) care intră în domeniu nu va mai acționa fizic asupra automobiliștilor în viitor.

El a spus că aceasta va fi una dintre schimbările care este de așteptat în viitor, astfel încât traficul în domeniu este mai concentrat pe reglementarea fluxului de trafic. El a mai spus că acest pas a fost făcut pentru a evita eventualele nereguli ale personalului în îndeplinirea sarcinilor pe teren.

„În viitor, mă aștept ca membrii traficului să coboare pe teren și apoi să aranjeze ca ambuteiajul să nu fie nevoit să facă o amendă pentru depășirea vitezei. Ne așteptăm ca aceasta să fie o icoană a schimbării comportamentului Poliției Naționale, în special în sectorul serviciilor din față, și anume membrii noștri în trafic”, a declarat Listyo în testul de due diligence and decrețy la Comisia III a Camerei Reprezentanților, Complexul Parlamentului, Senayan, Jakarta, miercuri (1/20/2021).

Listyo a explicat, mecanismul de ticketing va fi schimbat treptat în electronică sau electronică de trafic de aplicare a legii (e-TLE), ca în prezent în vigoare în mai multe regiuni din Indonezia.

„Mai exact, în domeniul traficului vor fi prezentate treptat mecanisme de aplicare a legii bazate pe electronică sau e-TLE. Vizează reducerea procesului de trecere pentru a evita neregulile atunci când membrii desfășoară procesul”, a afirmat el.

Listyo se așteaptă ca implementarea sistemului e-TLE să reglementeze în mod egal traficul. Potrivit acestuia, în viitor nu vor mai fi treceri directe pe străzi de către membrii poliției.

Care este răspunsul observatorului?
Legat de asta, care este punctul de vedere al observatorilor despre acest discurs?

Observator de transport, Djoko Setijowarno a susținut, acesta este un pas bun pentru Poliția Națională. Potrivit acestuia, eliminarea manuală a amenzilor pentru depășirea vitezei va crește imaginea și încrederea publicului în instituția Poliției Naționale. Cu toate acestea, Poliția Națională trebuie să aplice în mod serios această regulă.

„Pentru că biletul a fost impresia „Ei bine, devreme în ketilang dimineața, poliția nu au avut micul dejun nih” nu este bun cu comunitatea se spune că este așa. Deși nu este adevărat, a fi amendat înseamnă că a făcut o greșeală”, a declarat Djoko Kompas.com, joi (21/1).

Djoko evaluat, eliminarea biletului manual va arăta că Poliția vrea să se schimbe în transparent. Pentru că, nu poate fi negat în trecerea manual multe tranzacții ilegale apar.

„Acest lucru va elimina tranzacția. Acest lucru înseamnă că acesta este un avans pentru Poliția Națională și cred că alte țări nu sunt ca noi, care fac bilete manuale, cu excepția Africa de data aceasta”, a spus el.

În plus, Djoko, de asemenea, a menționat că societatea trebuie să se schimbe, de asemenea, În cazul în care această descoperire este aplicat în mod corespunzător polri, nu fac de fapt lucruri frauduloase, ar fi utilizarea plăcuțelor de înmatriculare care sunt acoperite în mod deliberat, folosind plăcuțe de înmatriculare false, și diverse alte moduri.

De asemenea, el a cerut Poliției Naționale să nu ezite să asprime cu sancțiuni stricte dacă constată vreo fraudă a șoferilor.

„Dar, desigur, nu numai comunitatea este acționată asupra, oamenii care fac același lucru trebuie să fie, de asemenea, acționat. Deci această opresiune ar trebui să se aplice tuturor, nu pretentioasă”, a concluzionat el.

16 programe noi
În conformitate cu acest discurs, Listyo a mai spus că poliția va avea 16 programe care vor fi implementate în trei etape.

„Implementarea care este împărțită în trei etape este, prima etapă este de 100 de zile de când am fost numit șef al Poliției, a doua etapă în 2021-2022, iar a treia etapă în 2023-2024”, a spus el.

 

0 Replies to “Poliția spune că nu mai sunt amenzi pentru viteză pe autostradă.”