Rând de 6 alimente indoneziene, care sunt similare, dar nu la fel

Indonezia are o varietate de culturi care sunt distractive dacă sunt examinate mai bine. Nu numai despre cultură, Indonezia are, de asemenea, o varietate de turism culinar din diferite regiuni. Știați că în Indonezia există unele alimente tipice regionale, care sunt adesea asemănate cu diferite?

Să verificați ce alimente sunt adesea spus a fi similare, dar se dovedește diferit!

1. Vermicelli și Soun

Privind la forme, forme, și culori, vermicelli și soun au multe în comun. Cu toate acestea, în esență, ele sunt diferite. De obicei, vermicelli se face de obicei folosind făină de orez, amidon de porumb, sau făină de tapioca. Dacă ne uităm la ea, culoarea vermicelli este, de obicei, mai plictisitoare în comparație cu soun.

Pe de o parte, soun este un produs sub formă de fir sau bandă plată, ar fi tăiței de grâu, deși este fabricat din amidon. Pentru prietenii care nu înțeleg, amidonul este diferit de făină. Pentru a produce un amidon, materiile prime care conțin carbohidrați trebuie extrase mai întâi, apoi hidrolizate sau reacționate chimic.

Similitudinea acestor două alimente se datorează faptului că ambele sunt realizate din materii prime de orez glutinos. Dacă nu sunt atent, ambele alimente sunt gemeni identici. Cu toate acestea, dacă te uiți atent, există unele diferențe între cele două alimente. În ceea ce privește aspectul, lemper este de obicei înfășurat folosind frunze de banane, în timp ce lepet este înfășurat folosind frunze janur.

În ceea ce privește conținutul este, de asemenea, diferite. Conținutul lemper sunt de obicei mai diverse. Cele mai multe conțin carne de pui tocată sau abon de vită, în timp ce lepet conține numai alune savuroase și nu sunt incluse multe variante.

Unul dintre motivele pentru care aceste două prăjituri sunt adesea asemănate cu mucegaiul folosit este același. Dar de fapt, aceste două prăjituri au ingrediente diferite. Pukis tort se face din aluat de ou, zahăr granulat, făină de grâu, drojdie, și lapte de cocos. Acesta este, de obicei presărat cu meze, brânză, gem, sukade, sau alune. În timp ce tort bandros se face dintr-un amestec de făină de orez, nucă de cocos rasă și lapte de cocos. Stropirea de pe partea de sus utilizează, de obicei, numai zahăr granulat.

Dacă sunteți mai puțin familiar, atunci coto și soto sunt adesea asemănate unul cu altul. Prietenii trebuie să știe că coto este un tip de soto care vine de la Makassar care, în procesul de a face foloseste alune pentru sos sale. Arahidele sunt materia primă care face ca supa de coto să fie mai groasă și sărată decât soto în general.

În plus, pe un castron de coto conține numai bucăți de carne din diferite părți, cu adaos de praz numai. Spre deosebire de soto, care utilizează, în general, soun sau legume, ar fi varza si varza de fasole în ea.

În mod similar înfășurat cu frunze de banane, alimente tipice indonezian este adesea asemănat ele. Cu toate acestea, ambele sunt diferite. Pepes este un aliment tipic din Java de Vest, în timp ce Pesan Be Pasih este un aliment tipic din Bali.

Există mai multe diferențe între aceste două alimente tipice indoneziene situate în materiile prime. Dacă în Pepes fierte cu ceapa, chilies, rosii si ca un deodorant dat frunze de busuioc. Cu principalele ingrediente de pește proaspăt, tofu sau tempeh sunt apoi periat. În timp ce Pesan Be Pasih folosește ingredientele de pește skipjack, mahi-mahi sau ton de pește cu carne groasă. Mesajul lui Pasih este de obicei adăugat pe terasă și apoi ars, astfel încât mirosul și gustul să fie tipice.

 

0 Replies to “Rând de 6 alimente indoneziene, care sunt similare, dar nu la fel”