S.U.A., S.U.A., sunt de acord să lucreze pentru a ajuta economia SUA

Înainte de a investi, salariile sunt un element pe care investitorii acordă o atenție deosebită. Dimpotrivă, solicitanții de locuri de muncă, de asemenea, doresc întotdeauna să știe ce salariile standard vor primi. Datorită importanței sale, guvernul reglementează imediat determinarea salariilor la nivel provincial sub formă de salariu minim provincial (UMP) și districte / orașe sub forma unui salariu minim Regency / City (UMK).

Referindu-se la dispozițiile Ministrului Forței de Muncă și Transmigrării al Republicii Indonezia nr. În fiecare an, salariul minim în unele regiuni din Indonezia va fi reconciliat și evaluat de guvernatorii regiunilor lor respective, astfel încât să se schimbe în mod mereu.

Baza de determinare a salariului minim
Determinarea salariului minim se bazează pe nevoia de un trai decent (KHL), luând în considerare productivitatea și creșterea economică calculată pe baza nevoilor de viață a lucrătorilor în satisfacerea nevoilor de bază, care includ nevoia de alimente 2100 kcal, locuințe, îmbrăcăminte, educație, și așa mai departe.

Inițial, calculul salariului minim a fost calculat pe baza cerinței fizice minime (KFM). Apoi, există o schimbare în calcul pe baza nevoilor minime de viață (KHM). Schimbarea se datorează intrarile si iesirile din determinarea salariului pe baza nevoilor fizice minime singur.

Statutul regiunii cu cel mai mare salariu minim districtual/orășenesc este încă deținut de Karawang Regency. În mijlocul pandemiei, IMM-urile KARAWANG au crescut de fapt. Valoarea nominală a ajuns la Rp4,798,312, o creștere de Rp203,988 față de perioada anterioară.

Salariul minim al lui Karawang este înregistrat pentru a crește în fiecare an. În 2010, Karawang avea doar 1,15 milioane de euro. Apoi, în 2016 a crescut la Rp3.33 milioane, crescând la rând până în 2011 a reușit să înregistreze un nivel național ridicat.

Valoarea nominală ridicată a IMM-urilor Karawang o face regiunea cu cel mai mare salariu minim din Indonezia în acest an. Valoarea sa depășește cu mult capitala West Java, Bandung, cu o diferență de Rp1.05 milioane. Chiar mai mare decât capitala Indoneziei, Jakarta, care a înregistrat o diferență de Rp382 mii.

În timp ce Semarang și Yogyakarta sunt capitalele provinciilor care au cel mai puțin MSE. Fiecare a înregistrat o rp2.81 milioane nominală și Rp2.06 milioane. De fapt, prețul necesităților de bază și de proprietate în regiune nu este cu mult diferit de Karawang.

 

0 Replies to “S.U.A., S.U.A., sunt de acord să lucreze pentru a ajuta economia SUA”