Suzuki Car Produse locale domina vânzările interne

Kawan GNFI, în timp ce piața națională de vehicule pe patru roți este în jos cu aproximativ 50 la sută în 2020, PT Suzuki Indomobil Sales (SIS) a fost capabil să supraviețuiască destul de bine în perioada ianuarie-decembrie 2020, cu en-gros 65,9 la sută și vânzările cu amănuntul de 70,4 la sută în comparație cu performanța din aceeași perioadă în 2019.

Vehiculele fabricate pe piața internă produse în Cikarang și Tambun, Bekasi, au dominat realizarea cu o contribuție de peste 90 la sută la vânzările naționale totale suzuki în cursul anului 2020.

”2020 este un an greu pentru industria auto. Cu toate acestea, am reușit să trecem prin ea destul de bine datorită programelor care se concentrează pe vânzarea de produse locale, precum și adaptarea operațiunilor dealerilor în timpul pandemiei cu Suzuki Hygiene Angajament”, a explicat Donny Saputra, 4W Marketing Director al PT SIS, într-un comunicat de presă al companiei, miercuri (1/13/2021).

”.. Contribuția produselor locale suzuki în 2020 a fost de 91,1 la sută pentru angro și 90,6 la sută pentru vânzările cu amănuntul. Accentul pus pe dezvoltarea și comercializarea produselor locale vizează, de asemenea, sprijinirea redresării industriei auto autohtone.”

În această notă, vehiculele de producție locale care au contribuit cel mai mult la vânzările de anul trecut au fost pickup-ul New Carry și XL7. Pe parcursul anului 2020, New Carry picku magazine a contribuit cu 57,6 la sută, în timp ce vânzările sale cu amănuntul au contribuit cu 57,9 la sută la vânzările naționale Suzuki.

Poate, moncernya Suzuki Carry pickup din cauza nevoilor logistice în timpul pandemiei Covid-19 este atât de mare, astfel încât serviciul de livrare între companii are, de asemenea, o cerere mică.

Pentru vehicule de pasageri, Suzuki’s Extraordinary SUV, XL7, a devenit cel mai mare contribuitor cu 14,9 la sută pentru en-gros, și 11,8 la sută pentru vânzările cu amănuntul. XL7 este una dintre coloanele vertebrale ale vânzărilor Suzuki, împreună cu Toate Nou Ertiga, care a contribuit cu 11,4 la sută la en-gros și 13,3 la sută la vânzările cu amănuntul.

Vă mulțumim pentru încrederea dumneavoastră în produsele Suzuki, în special produsele fabricate pe piața internă. Sprijinul și încrederea comunității în 2020, precum și spiritul existenței Suzuki, care a ajuns la 50 de ani în Indonezia ne motivează în continuare să continue să contribuie la redresarea industriei auto a țării”, a declarat Donny.

”… Nu numai că, vom continua, de asemenea, să se asigure toate operațiunile Suzuki în Indonezia, inclusiv dealeri și produse primite de către consumatori, în conformitate cu protocoalele de sănătate și au trecut printr-un proces dezinfectant pentru a asigura confortul și siguranța clienților”, a concluzionat el.

În plus față de pickup nou transporta, XL7, și Toate New Ertiga, alte produse și anume APV și Karimun Wagon R sunt, de asemenea, produse fabricate la nivel local, care contribuie la vânzările Suzuki atât pe piața internă și piețele de export.

 

0 Replies to “Suzuki Car Produse locale domina vânzările interne”