Trebuie să te uiți! Aici sunt 3 Recomandări pentru indoneziană cifre istorice

Lumea cinematografiei indoneziene a început să lucreze la filmul istoric al națiunii care spune povestea unui erou sau a unei figuri a luptei naționale. Atât în epoca mișcărilor naționale, cât și în timpul războiului apără independența. Filmele au primit, de asemenea, un răspuns bun de la iubitorii de film indonezian.

Nu trebuie să-l urmăriți la un anumit moment, Kawan se poate bucura de un film istoric în week-end cu familia sau rudele cele mai apropiate. Vizionarea filmelor istorice indoneziene va face Kawan întotdeauna amintesc istoria și ridica spiritul naționalismului.

Aici sunt 3 recomandări pentru cifrele istorice indoneziene, care au fost aduse la marele ecran în ultimii ani.

Regizorul Hanung Bramantyo a re-catapultat o figură influentă în istoria luptei femeilor indoneziene pe marele ecran. Filmul „Kartini” a fost lansat pe 19 aprilie 2017 sub o schemă de complot.

Filmul spune povestea de viață a lui Raden Ajen Kartini, inițiatorul emancipării feminine. Eroii indonezieni sunt sinonimi cu diplomația și forța fizică. Cu toate acestea, Kartini este diferit, ea se luptă pentru egalitatea drepturilor femeilor indoneziene, în special în lumea sociale și educaționale.

În film, Kartini devine rebelă și nu ezită să se lupte cu oricine se opune atunci când nu face nimic rău. Încă din copilărie, el a fost martor la maltratarea mamei sale Ngasirah în propria casă pentru că nu era un nobil. De fapt, mama a trebuit să-l numească pe Kartini Ndoro Ayu.

Kartini a încercat să rupă tradiția pentru că la acea vreme educația pentru femei era atât de limitată. Prin scrisorile și eforturile sale, ea dorește ca femeile să poată obține egalitate și drepturi egale pentru a primi cel mai înalt nivel de educație.

Actrita Dian Sastrowardoyo joacă personajul principal de adult Kartini și Neysa Chan joacă puțin Kartini. În acest film, Dian Sastro a reușit să poarte dialog în 3 limbi, și anume javaneză, indoneziană (cu accent javanez gros) și olandeză.

Mai multe alte personaje au luat parte la film, ar fi Acha Septriasa (Roekmini), Ayushita (Kardinah), Reza Rahardian (Sosrokartono), Deddy Sutomo (Raden Mas Adipati Ario Sosroningrat), Christine Hakim (M.A. Ngasirah) și Nova Eliza (tânărul Ngasirah).

Filmul „General Soedirman” a fost regizat de Viva Westi și lansat în 2015. După spune titlul, acest film spune povestea de viață și lupta generalului Soedirman. În timpul filmului, Kawan va vedea strategia lui Soedirman, tenacitatea și lupta cu trupele sale în lupta împotriva invadatorilor.

Filmul este stabilit după proclamarea sau războiul apărarea independenței și stabilirea în Yogyakarta, capitala Indoneziei, precum și centrul luptei împotriva olandezilor. Soedirman a continuat să-și conducă trupele într-o călătorie pentru o misiune de rezistență la gherilă împotriva olandezilor, care a durat până la șapte luni. Spiritul său este invincibil, chiar dacă el este într-o stare de durere din cauza tuberculozei.

Lupta sa nu a fost în zadar, Republica Indonezia a reușit să obțină recunoașterea deplină a suveranității la sfârșitul anului 1949. Acest lucru se datorează faptului că olandezii au căzut după ce au primit în mod continuu atacuri de gherilă. În cele din urmă, olandezii au rămas fără logistică și au semnat acordul Roem-Royen.

Filmul implică actori celebri și actori. Actorul Duke Dolken a fost ales să joace în personajul principal Soedirman. Alți actori de rol secundar sunt Mathias Muchus (Tan Malacca), Baim Wong (Soekarno), Nugie (Mohammad Hatta), Annisa Hertami (soția lui Soedirman), Ibnu Jamil (Tjokropranolo), Lukman Sardi (Joesoef Ronodipoero) și Landung Simatupang (Oerip Soemohardjo).

 

0 Replies to “Trebuie să te uiți! Aici sunt 3 Recomandări pentru indoneziană cifre istorice”